Smaakmarkt 18/03/2019

Op maandag 18 maart vond de eerste Smaakmarkt in Xpo Kortrijk plaats. De exposanten waren lokale producenten van West- en Oost-Vlaanderen, Henegouwen en Noord-Frankrijk.

De bedoeling was om mensen uit de horeca, retail, grootkeukens… kennis te laten maken met het verhaal achter de producten.

Er waren meer dan 100 exposanten en de 500 bezoekers waren uiterst tevreden.

De interesse in onze producten was zeer groot, vooral door restaurateurs en traiteurs. Het was voor ons zeer interessant om met de eindverbruiker te praten, zodat we onze producten nog beter kunnen afstemmen op hun behoeften.

We kijken heel tevreden terug op deze beurs en zullen zeker volgend jaar opnieuw van de partij zijn met onze klassiekers maar heel zeker ook met een gamma nieuwigheden waar we nu reeds volop mee aan het experimenteren zijn.


BEKIJK HIER DE VIDEO VAN DE SMAAKMARKT