Wortelpuree met coquille en venecress

geroosterde wortelpuree met gebakken coquille en venecress

Ingrediënten (4 personen)
  • 200g. wortel, in blokjes
  • 200g. peterseliewortel, in blokjes
  • 4 coquilles
  • 1tl. verse tijm
  • 1 tl. citroensap
  • 1 doosje venecress
Bereidingswijze
  • Kook de in blokjes gesneden wortel en peterseliewortel gaar in een pan met water .
  • Bak de coquilles in de pan in 8-10 minuten gaar. Keer ze regelmatig.
  • Giet de gekookte groenten af en pureer ze met behulp van een staafmixer. Breng op smaak met zout.
  • Rooster de puree enkele minuten onder de grill.
  • Serveer de puree met de coquilles en bestrooi vervolgens met tijm. Besprenkel de coquilles met het citroensap en garnier met een blaadje venecress